Skraldeskur

Efter der er trådt nye sorteringsregler i kraft for affald, har Hf Engvang fået flere forskellige containere med mere sortering af div. affald.
Bestyrelsen håber, at alle medlemmer vil følge sorteringsreglerne, selvom de måske kan virke overvældende.
Det vil gavne os alle og miljøet.

Vi har stadig en batteriopsamler og den er KUN til batterier.
Der må IKKE stilles andre former for affald, som lightere, el-pærer og lign. ved batteriopsamleren.
Kredsløb har oplyst, at batteriopsamleren tømmes løbende, når de øvrige containere tømmes. Vi skal derfor ikke længere selv bestille tømning af batteriopsamleren. Hvis I kommer med poser fyldt med batterier, skal I hænge posen på en af containerne på hanken, indtil I hører andet.

Når I kære medlemmer holder private fester af den ene eller anden form, så skal I selv sørge for at få smidt jeres affald på Eskelund bagefter. Husholdningsaffaldet må stadig puttes i vores containere, medmindre festen har været så stor, at I fylder de fleste af vores containere med jeres festaffald. I givet fald skal I aflevere det andet steds, fx hjemme på jeres bopæl. 

Det er kun meningen, at vores containere skal bruges til medlemmernes affald fra alm. forbrug. Vi er 184 haver.

Så kære medlemmer….. tænk jer godt om mht aflevering af div. affald i vores affaldsskur. Alle ekstra tømninger koster mange penge, som også de medlemmer som tænker sig om, skal være med til at betale. Vi er en FORENING og det betyder, at vi skal stå sammen og overholde de gældende regler alle sammen. Ekstra regninger betyder på et tidspunkt højere haveleje, hvis ikke vi tænker os om.

Med ønsket om en dejlig sæson hvert år 🙂